انواع پاورپوینت های آماده در تمام رشته ها و شاخه های علمی و غیرعلمی

دسته بندی محصولات

محبوبترین محصولات

دانلود پاورپوینت ماکارونی - 24 اسلاید

دانلود پاورپوینت ماکارونی - 24 اسلاید               ماکارونی یک ماده غذایی با ارزش ومفید است .      براي بسياري ازمردم دنيا ،ماكاروني جزئي از سنت غذايي خانواده به حساب مي آيد  چه به عنوان غذايي روزانه و چه به عنوان غذايي در  جشن ها .    از لازانيا گرفته تا سالادهاي خوشمزه ماكاروني همگي از غذاهاي رايج مردم دنيا هستند  كه از  زيرمجموعه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

دانلود پاورپوینت مباني تغذيه ورزشي - 47 اسلاید

دانلود پاورپوینت مباني تغذيه ورزشي - 47 اسلاید           n غذاونقش آن در بدن: -توليدانرژي وحرارت (كربوهيدرات،پروتئين و چربي) -ترميم وبازسازي سلول هاوبافتهاي بدن وتامين رشد(پروتئين،.....) -كمك به تنظيم واكنشهاي بيوشيميايي بدن (ويتامين ها و مواد معدني) متن فوق فقط یک اسلاید از پاورپوینت مورد نظر است؛ برای دانلود کل پاورپوینت از لینک زیر استفاده کنید: ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

دانلود پاورپوینت اثر فیبر جیره بر روی اسید های چرب شگمبه و درصد چربی شیر گاو - 38 اسلاید

دانلود پاورپوینت اثر فیبر جیره بر روی اسید های چرب شگمبه و  درصد چربی شیر گاو - 38 اسلاید         •منظور از الیاف خام چیست؟ الیاف یا بخش ساختمانی عبارتند از بخش های تشكیل دهنده دیواره سلول كه قابلیت هضم كمی دارند و در گونه های تك معده ای قابلیت هضم ندارند اما در نشخواركنندگان بواسطه حضور میكروارگانیسم های موجود در شكمبه كه به عنوان یك شبكه تخمیر عمل می كنند قابلیت هضم از متوسط تا بالایی با توجه به كیفیت و مرغوبیت دارند. •مصرف مقدار كافی الیاف و مواد خشبی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

دانلود پاورپوینت خواص رئولوژیکی کره - 16 اسلاید

دانلود پاورپوینت خواص رئولوژیکی کره - 16 اسلاید         مقدمه: برای بدست آوردن کره ای با خواص رئولوژیکی مناسب باید از سوپه ترکیب چربی شیر در فصول مختلف توجه نمود و از سری دیگر پارامترهای مختلف فرآیند را دراین راستا تنظیم نمود. خواص رئولوژیکی کره همان ویژگی های بافتی کره ای از جمله ویسکوزیته و حالت پخش شدن کره بر روی نان و قابلیت گسترش پذیری و .... می باشد. ترکیبات تشکیل دهنده و ساختار فیزیکی ترکیبات و ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

دانلود پاورپوینت خواص عسل - 32 اسلاید

دانلود پاورپوینت خواص عسل - 32 اسلاید             •- کاتالاز : این آنزیم به میزان محدود در عسل وجود دارد و پراکسید هیدروژن را به اکسیژن و آب تبدیل میکند. از ارتباط معکوس موجود بین فعالیت کاتالاز و میزان پراکسید هیدروژن برای تشخیص سطح موجود پراکسید هیدروژن موجود در عسل استفاده می شود که           عدد ممانعت کننده [1] نامیده میشود. متن فوق فقط یک اسلای ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

دانلود پاورپوینت ميكروبيولوژي مواد غذايي - 18 اسلاید

دانلود پاورپوینت ميكروبيولوژي مواد غذايي - 18 اسلاید         nسطح گیاهان سالم (سبزیجات و میوه جات) در حین رشد حاوی فلور میکربی –شامل باکتری، محمر و کپک - است که اهمیتی در فساد مواد غذایی ندارد. nمیکربهای بیماری زا می توانند از طریق گیاهان آفت زده به گیاهان سالم در حین برداشت منتقل شوند. nاگر خاک با فاضلاب آبیاری شود محصولات گیاهی می توانند حاوی میکربهای بیماری‌زا نیز باشند. nفلور طبیعی میکربی گیاهان زمانی که آنها می ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

دانلود پاورپوینت اهمیت شناخت گروه های غذایی - 26 اسلاید

دانلود پاورپوینت اهمیت شناخت گروه های غذایی - 26 اسلاید         براي داشتن يك تغذيه سالم هيچ گروه غذايي از ديگري مهمتر نيست شما به همه آنها نياز داريد  آنچه مهم است مقدار مصرف است كه هرم غذايي بطور شماتيك نشان دهنده سهم ايده ال  هريك از گروه هاي غذايي در يك برنامه غذايي صحيح است متن فوق تنها یک اسلاید از پاورپوینت مورد نظر است؛ برای دانلود کل پاورپوینت از لینک زیر استفاده کنید: ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

دانلود پاورپوینت گروه های غذایی هرم - 52 اسلاید

دانلود پاورپوینت گروه های غذایی هرم  - 52 اسلاید         •قاعده هرم شامل غلات است و توصيه می کند که انسان بايد بيش از هرغذای ديگر غذاهای غله ای مصرف کند. گروه بعدی سبزيها و سپس ميوه ها هستند. گروه گوشت ها و شير از نظر مواد مغذی (مانند پروتئين) متراکم هستند و منابع بسيار مهمی از ويتامين ها و مواد مغذی می باشند ولی بايد تعداد واحدهای آن محدود شوند ، زيرا اين غذاها چربی و کالری فراوانی دارند. • متن فوق تنها یک اسلای ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

دانلود پاورپوینت هرم غذایی - 30 اسلاید

دانلود پاورپوینت هرم غذایی - 30 اسلاید         هرم غذایی یک طرح کلی از الگوی غذایی روزانه و شامل تمام موادی است که در یک شبانه روز مورد نیاز انسان است. به این ترتیب که قاعده هرم ، موادی قرار دارند که نیاز بدن به آنها بیشتر است. به تدریج با تزدیک شدن به رأس هرم ، میزان مورد نیاز بدن به غذاهای مختلف کمتر می شود متن فوق تنها یک اسلاید از پاورپوینت مورد نظر است؛ برای دانلود کل پاورپوینت از لینک زیر استفاده کنید: ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

دانلود پاورپوینت بررسی اثر پوشش، دما و زمان در فساد موز -38 اسلاید

دانلود پاورپوینت بررسی اثر پوشش، دما و زمان در فساد موز  -38 اسلاید             n    موز با نام انگلیسی  BANANA یکی از میوه های گرمسیری است که در بخش های گرم کره زمین و در عرض های بین 20 درجه شمالی و 20 درجه جنوبی مورد کشت و کار قرار می گیرد.درخت موز گیاهی است علفی،چند  ساله و تک پایه که میوه ها بر روی آن به صورت خوشه بوجود می آیند.موز یکی از میوه های مردم پسند در سراسر جهان است.این میوه در حالت رسیده ، شیرین و را ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

دانلود پاورپوینت تغییرات پس ازصید و فساد در ماهی - 12 اسلاید

دانلود پاورپوینت تغییرات پس ازصید و فساد در ماهی - 12 اسلاید           • پس از مرگ عضلات سعی می کنند با کمک واکنش های آنزیمی به فعالیت طبیعی خود ادامه دهند واین سبب میشود که عضلات همچنان انقباض وانبساط پیدا کنند. • انرژی مورد نیاز برای انقباض وانبساط از گلوکز موجود در خون وتولید بسته های انرژی از طریق تولید ATP بدست می آید .ولی باتوقف جریان خون پس از صید منبع تامین این انرژی قطع شده وانرژی برای تولید ATP از گلیکوژن موج ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

دانلود پاورپوینت فراورده های تخمیری شیر - 91 اسلاید

دانلود پاورپوینت فراورده های تخمیری شیر  - 91 اسلاید             o مهمترين فراورده هاي تخمير شده حيواني عبارتند از: فراورده هاي تخمير شده شير، فراورده هاي تخمير شده گوشت و فراورده هاي دريايي تخمير شده o 3-1 فراورده هاي تخمير شده شير o همان طوري كه نام اين گروه از فراورده ها نشان مي دهد ماده اوليه توليد آنها شير است، كه ممكن است به صورت طبيعي و يا پس از تغليظ نسبي، مورد استفاده قرار گيرد. تخمير اصلي اين فراورده ها ت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

دانلود پاورپوینت آب پنير محصول جانبي فراورده‌هاي لبني - 27 اسلاید

دانلود پاورپوینت آب پنير محصول جانبي فراورده‌هاي لبني - 27 اسلاید           4- messmor  اگر جوشیدن در زمان کوتاه‌تری از معمول انجام شود انواع گسترش پذیرتری بدست می‌آید که نامیده می شود  prim در نروژ یا messmor در سوئد و  my singur در ایسلند.                      http ://en.wikipedia.org   5- ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

دانلود پاورپوینت بادام - 18 اسلاید

دانلود پاورپوینت بادام  - 18 اسلاید         برگها تخم مرغی- نیزه‌ای ، نیزه‌ای یا بیضی کشیده ، به طول تا 10 ساتیمتر و عرض 2 تا 3 سانتیمتر ، قاعده گوه‌ای پهن تا مورب ، نوک باریک ، نوک کشیده و یا به ندرت نوک کند ، سطح فوقانی برگ بدون کرک ، سطح تحتانی برگ بدون کرک یا با مقدار کمی کرک در اوایل سبز شدن ، حاشیه برگ دندانه‌ای- اره‌ای همراه با یک غده کوچک روی هر دندانه است  دمبرگ 1 تا 2 سانتی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

دانلود پاورپوینت چاقی کودکان و نوجوانان - 41 اسلاید

دانلود پاورپوینت چاقی کودکان و نوجوانان - 41 اسلاید           چاقي بيماري غير واگير دار و مزمني است(15) كه  واكنشي پيچيده بين عوامل ژنتيک، فيزيولوژي و وضعيت اجتماعي  اقتصادي و فرهنگي مي باشد. عوامل محيطي و ژنتيک متعددي بروز و شدت چاقي را تحت تأثير قرار مي دهند(7). روش رايج براي تعريف لاغري، اضافه وزن و چاقي در كودكان و نوجوانان BMI است كه از تقسيم وزن(كيلوگرم) بر مجذور قد(متر) به دست مي آيد BMI كمتر از صدك 5 لاغري ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

دانلود پاورپوینت تأثیر فیتو کمیکالهای موجود در میوه و سبزی بر روی سلامتی و نقش محرکهای پس از برداشت - 19 اسلاید

دانلود پاورپوینت تأثیر فیتو کمیکالهای موجود در میوه و سبزی بر  روی سلامتی و نقش محرکهای پس از برداشت  - 19 اسلاید             3- اشعه گاما و ماوراء بنفش :   بیوسنتز ترکیبات فنولی تحت تاثیر اشعه گاما و ماوراء بنفش موجب افزایش فعالیت فنیل آلانین آمونیا – لیاز می گردد. این افزایش فعالیت موجب بالا رفتن بیوسنتز ترکیبات فنولی مانند فلاون ها در مرکبات - آنتوسیانین ها در هلوو رسوراترول در انگورمی شود. برای دانلود کل پاورپوینت از لینک زیر استفاده کنید: ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

دانلود پاورپوینت مصرف روغن نباتی - 20 اسلاید

دانلود پاورپوینت مصرف روغن نباتی - 20 اسلاید             امروزه در کشور ما از هر 800 نفری که روزانه فوت میکنند متاسفانه 300 نفر آنها بعلت بیماریهای قلبی عروقی است .   بر اساس نظرات متخصصین تغذیه و قلب یکی از عوامل بسیار مهم در بروز این بیماری ؛ نوع و میزان مصرف روغنهای خوراکی است .   مصرف سرانه چربی در استان ما روزانه 49 گرم است  ؛درحالیکه  میانگین مصرف کشوری 46 گرم در روز گزارش شده است . ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

دانلود پاورپوینت چاقی کودکان و نوجوانان - 44 اسلاید

دانلود پاورپوینت چاقی کودکان و نوجوانان - 44 اسلاید             چاقي بيماري غير واگير دار و مزمني است(15) كه  واكنشي پيچيده بين عوامل ژنتيک، فيزيولوژي و وضعيت اجتماعي  اقتصادي و فرهنگي مي باشد . عوامل محيطي و ژنتيک متعددي بروز و شدت چاقي را تحت تأثير قرار مي دهند (7). روش رايج براي تعريف لاغري، اضافه وزن و چاقي در كودكان و نوجوانان BMI است كه از تقسيم وزن(كيلوگرم) بر مجذور قد (متر) به دست مي آيد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

دانلود پاورپوینت گیاهخواری - 77 اسلاید

دانلود پاورپوینت گیاهخواری - 77 اسلاید             ”در گذشته من فکر مي کردم که رژيم هاي غذايي ويژه، مخصوص انسان هاي پير همچون عموي خودم ،ماني، است. اما از سال های قبل من اين تفکر خود را تغيير دادم و رژيم غذايي ويژه گياهخواري را آغاز نمودم.“ - Michael Eisner – Former CEO of Walt Disney Company برای دانلود کل پاورپوینت از لینک زیر استفاده کنید: ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

دانلود پاورپوینت اهمیت شناخت گروه های غذایی - 28 اسلاید

دانلود پاورپوینت اهمیت شناخت گروه های غذایی - 28 اسلاید             ž مهمترین منبع کلسیم(99% کلسیم بدن در استخوان ها قرار دارد) ž موثر در حفظ سلامت و استحکام استخوان ها ودندان ها و ذخایر کلسیم بدن ž تامین کننده کلسیم ،فسفر، پروتئین با ارزش و انواع ویتامین های گروه A,B ž برای دانلود کل پاورپوینت از لینک زیر استفاده کنید:   ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

دانلود پاورپوینت عسل - 13 اسلاید

دانلود پاورپوینت عسل - 13 اسلاید             ü عَسَل که آن را به فارسی اَنگَبین گویند مایعی شیرین و گران‌رو است که زنبورعسل از شهد گل‌ها تولید می‌کند . ü ü عسل مهم‌ترین منبع مواد قندی شناخته شده‌است و پانزده نوع قند دارد که مهم‌ترین آنها فروکتوز، گلوکز و ساکاروز است. در مجموع یک کیلوگرم عسل ۳۲۵۰ کالری حرارت و انر‍‍‍‍‍ژی دارد. عسل به ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

دانلود پاورپوینت کم خونی ناشی از فقر آهن و سایر کم خونی های تغذیه ایی - 61 اسلاید

دانلود پاورپوینت کم خونی  ناشی  از فقر آهن و سایر کم خونی های تغذیه ایی  - 61 اسلاید             • کم خونی های تغذیه ایی را تعریف کنید. • اپیدمیولوژی کم خونی های تغذیه ایی در جهان وایران را توضیح دهید. •جذب ونقش آهن، منابع غذایی و مقدار توصیه شده روزانه آن را بیان کنید. • مقدار توصیه شده روزانه و منابع غذایی فولات و B12 را توضیح دهید. • علل و عوارض کم خونی های تغذیه ایی را شرح دهید. • استراتژی های پیشگیری از کمبود آه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

دانلود پاورپوینت تغذیه در دوران بارداری - 37 اسلاید

دانلود پاورپوینت تغذیه در دوران بارداری - 37 اسلاید             oجنین رشد بسیار سریعی دارد و وزن او از یک گرم در 8 هفتگی به 3200 گرم در هفته چهلم می رسد. o oجنین برای چنین رشدی , احتیاج به انواع مواد مغذی دارد که باید از طریق تغذیه صحیح مادر تامین شود . o oسوءتغذیه طولانی در دوران پیش از بارداری , می تواند باعث سوءتغذیه جنین شود و در نتیجه ممکن است که وزن نوزاد هنگام تولد از حداقل قابل قبول ( 2500 گرم) کمتر باشد. ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

دانلود پاورپوینت تغذیه در بارداری - 43 اسلاید

دانلود پاورپوینت تغذیه در بارداری - 43 اسلاید             • اهمیت تغذیه در بارداری کیفیت زندگی نه تنها با مراقبتهای پره ناتال بلکه با تغذیه دوران بارداری وشیردهی مرتبط است.از طرفی بیماریهای مادر به طرق مختلف جنین را تحت تاثیرقرار میدهند. مثلا":  نوزاد کوچک برای سن حاملگی یا small for gestational age ( SGA ) در مادران سیگاری یا در پره اکلامپسی دیده میشوند برای دانلود کل پاورپوینت از لینک زیر استفاده ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

دانلود پاورپوینت تغذیه - 15 اسلاید

دانلود پاورپوینت تغذیه - 15 اسلاید             •شروع گیاهخواری با تاریخ پیدایش انسان در روی زمین آغاز شده است . انسان های اولیه در جنگل های گرمسیری زندگی می کردند و خوراك آنها میوه درختان بود. • اما به واسطه پیش آمدهای ناگهانی مانند زمین لرزه ، سیل و غیره به نواحی دیگری كوچ کردند و به تناسب تغییرات آب و هوایی و كمیاب شدن میوه ها و به علت گرسنگی مجبور شدند از گوشت جانورانی را كه برای دفاع ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

دانلود پاورپوینت اهمیت تغذیه در بارداری - 42 اسلاید

دانلود پاورپوینت اهمیت تغذیه در بارداری - 42 اسلاید       •پس بهبود واصلاح اصلاح تغذیه مادران در جهت رسیدن به نقطه ایی که وزن هنگام تولد بالاتر از 3000gr  افزایش یابد ، تاثیر عمیقی بر کیفیت زندگی فردی واجتماعی دارد وحتی اثر اقتصادی آن راهم میشود در سطح کشور احساس کرد( هزینه سالانه برنامههای ویژه عقب ماندگی ذهنی به بیلیون دلار می رسد) •با توجه به اطلاعات فوق : تغذیه مادر نگرانی اصلی در مراقبتهای پره ناتال محسوب میشود ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

دانلود پاورپوینت خواص میوه ها و سبزیجات - 15 اسلاید

دانلود پاورپوینت خواص میوه ها و سبزیجات - 15 اسلاید     1- طالبي ميوه اي خنك واشتها آور است. 2- طالبي، ادرارآور، نرم كننده (مليّن) و موجبطراوت و شادابي پوست بدن است. 3- خوردن طالبي، بعد از غذا برايدرمان كم خوني مفيد است. 4- مصرف طالبي براي كساني كه سل ريوي دارند و يا مبتلا به يبوست و بواسير هستند، مفيد است. 5- گرمك سرشار از ويتامين هايa وc و سلولز است. 6- گرمك خنك و ملّين است؛ مخصوصاً براي كساني كه از يبوست مي نالند مفيد است. ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

دانلود پاورپوینت تأثیر فیتو کمیکالهای موجود در میوه و سبزی بر روی سلامتی و نقش محرکهای پس از برداشت - 19 اسلاید

دانلود پاورپوینت تأثیر فیتو کمیکالهای موجود در میوه و سبزی بر روی سلامتی و نقش محرکهای پس از برداشت - 19 اسلاید     فیتوکمیکالها بر اساس ساختار شیمیایی و عملکرد فیزیولوژی گروه بندی شده اند و شامل: کاروتنوئیدها - ترکیبات فنولی - گلوکوزینولیتها - ساپونین ها - سولفیدها - فیتوسترولها - فیتواستروژنها - منوترپن ها و آنزیمهای بازدارنده می باشند. برای دانلود کل پاورپوینت از لینک زیر استفاده کنید: ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

دانلود پاورپوینت اهمیت گیاهان دارویی - 12 اسلاید

دانلود پاورپوینت اهمیت گیاهان دارویی - 12 اسلاید       تنوع زیستی : طبیعت منبع تمام نشدنی برآورد 100 میلیون گونه زنده و 300-250 هزار گیاهی (1995 ) , 15% مورد مطالعه . Ø :به گزارش who 80 % مصرف جهانی گیاهان دارویی Ø: چین ثبت 5000 گونه دارویی و استفاده 1700 گونه Øهند : استفاده از 2500 گونه دارویی Øایران : 8000 گونه گیاهی , حدودا 2000 گونه دارویی Øهمدان : 315 گونه دارویی که 159 مصرف Øا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

دانلود پاورپوینت ویتامین ها - 64 اسلاید

دانلود پاورپوینت ویتامین ها - 64 اسلاید       — نشانه های کمبود: لکه های قرمز ، پوسته پوسته ، روغنی ، دردناک ، و خارش دار در اطراف بینی دهان و گوش ها - شقاق دردناک گوشه دهان و لب – زبان صاف بنفش و دردناک ، تورم و درد گلو – کم خونی – کاهش گلبول های سفید – گرفتگی ناگهانی عضلات و تشنج – احساس خارش و سوزش در دست و پا – افزایش کلسترول تام – خطر تولید اگزالات کلسیم برای دانلود کل پاو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

دانلود پاورپوینت ویتامین آ - 36 اسلاید

دانلود پاورپوینت ویتامین آ - 36 اسلاید       نتايج بررسي مصرف مواد غذائي كه در سال 81-1379 توسط انیستیتو تحقيقات تغذيه  كشور انجام شده است نیز حاکی از کمبود ویتامین A در خانوارهای کشور می باشد . این بررسی حاکی از آن است که در حدود 55 در صد خانوارهای کشور کمتر از 90% نیاز روزانه ویتامین A دریافت می کنند و  42% خانوارهای کشور در معرض ناامنی شدید از نظر دریافت ویتامین A( کمتر از 70% نیاز روزانه ) قرار دارند . ب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

دانلود پاورپوینت تغذیه ورزشی - 18 اسلاید

دانلود پاورپوینت تغذیه ورزشی  - 18 اسلاید           ویتامین ها : • ین مواد مغذی کاتالیزورهایی اند که واکنش های متابولیکی داخل بدن را تنظیم می کنند . • ویتامین A به کار مطلوب چشم ها کمک می کند . • ویتامین   A و C برای سیستم ایمنی بدن مورد نیازند . • ویتامین B به سوخت انرژی سلول ، اسید فولیک و تیامین به دستگاه عصبی کمک می کنند. • ویتامین D به دریافت کلسیم و فسفر از مو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

دانلود پاورپوینت ماده خوراکی که هوش را از بین می برد - 12 اسلاید

دانلود پاورپوینت ماده خوراکی که هوش را از بین می برد - 12 اسلاید       تنقلات غیرطبیعی: برگرها، سرخ‌کردنی‌ها و چیزهایی شبیه آن ما را دچار وسوسه ‌می‌کند، اما خوردن این مواد غذایی باعث انباشته‌شدن چربی‌ها ‌می‌شود. مصرف نامحدود این دسته از خوردنی‌ها مانع تولید «دوپامین» می‌شود که ماده شیمیایی «شادی» در بدن ما است و کاهش آن علایمی را به وجود می‌آورد که با نوسان اخلاقی و ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان
تعداد صفحه(1):